× Anasayfa Ürünlerimiz Referanslarımız İletişim Teklif Al
Ürünlerimiz
Metal plastik sektöründe sürekli gelişen ürün ve hizmetlerimizi inceleyin

1983 yılında başlıca otomotiv yan sanayide kullanılmak üzere jant filtresi üretimi yaparak faaliyete başlamıştır.

Çeşitli tonajda preslerimiz ve punta kaynak otomasyon sistemleri ile isteğe göre kendi bünyemizde bulunan kalıphanemiz sayesinde her çeşit ölçü ve şekillerde filtre ve flanş üretimi yapmaktayız.

 

Plastik numune tasarım sürecinden, üretim sonrası baskı aşamaları dahil olmak üzere tüm süreçlerde sizinle birlikte ilerliyor ve son teknoloji ürünü olan enjeksiyon makinelerimizde plastik baskı üretimleri gerçekleştiriyoruz.

 

Plastik enjeksiyonda kullanılan kalıpların tasarımından imal edilmesine kadar olan tüm süreçleri firmamız bünyesinde deneyimli ekibimiz ve son teknolojik CNC ve makina parkurumuzda gerçekleşmektedir.

Massan Makina bünyesinde plastik ve metal enjeksiyon kalıpları tecrübeli tasarımcılar ve kalıpçılar tarafından özenle ve yıllarca çalışıp milyonlarca adet üretim yapabilecek kalite ve hassasiyette dizayn edilip üretilmektedir.

Kalıp imalat aşamaları müşteriden ön bilgi ve teknik dataların alınması sonrasında kalıp tasarımcıları ve kalıpçı ustalarının ortak fikirleri ile kalıp sisteminin ön dizaynı yapılır. Oluşan fikirler ışığında kalıp tasarımına başlanır. Kalıp tasarımı tamamlanınca üretim aşamalarına geçilir.